اسرائیل درباره ایران به مردم غزه چه می‌گوید؟!

فلسطین و مردم رنج دیده‌اش سال‌هاست به جز بمباران خانه‌شان و شهادت عزیزترین‌هایشان در چشم برهم‌زدنی شاهد و درگیر جنگ دیگری هستند. شاید جنگی به سختی و دردناکی همان بمب‌های ممنوعه فسفری که وقتی آتش‌اش بر جان می‌نشیند تا مغز استخوان آدمی را می‌سوزاند.این بار رشته گفت‌وگویمان با «منعم محمد» دانجشوی فلسطینی که در ایران پزشکی می‌خواند دررابطه با جنگ روانی و رسانه‌ای صهیونیست‌ها علیه مردم غزه است.

اسرائیل  درباره  ایران به مردم غزه چه می‌گوید؟!

گروه زندگی؛ زینب نادعلی: جنگ در غزه این روزها فقط بمباران‌های بی وقفه، کودکان به خون نشسته و  خانه‌های آوار شده نیست. صهیونیست‌ها فقط به نسل کشی و گرسنگی و تشنگی مردم غزه بسنده نکرده‌اند. فلسطین و مردم رنج دیده‌اش سال‌هاست به جز بمباران خانه‌شان و شهادت عزیزترین‌هایشان در چشم برهم‌زدنی شاهد و درگیر جنگ دیگری هستند. شاید جنگی به سختی و دردناکی همان بمب‌های ممنوعه فسفری که وقتی آتش‌اش بر جان می‌نشیند تا مغز استخوان آدمی را می‌سوزاند. مردم مظلوم فلسطین حتی بعد از ویرانه شدن خانه‌شان، حتی بعد از پایان زندگی و شهادت‌شان هنوز از دست صهیونیست‌ها و آزار و اذیت‌شان در امان نیستند. این روزها که آوازه حق‌طلبی اهل فلسطین بلندتر شده و جنایت‌های رژیم صهیونیستی هولناک‌تر تصویر دیگری از جنگ خودنمایی می‌کند. این بار رشته گفت‌وگویمان با «منعم محمد» دانجشوی فلسطینی که در ایران پزشکی می‌خواند دررابطه با جنگ روانی و رسانه‌ای صهیونیست‌ها علیه مردم غزه است. گفت‌و‌گویی که از زندگی در هم تنیده شده مردم غزه با زخم‌ها روایت دارد. مردم غزه تا پیش از طوفان الاقصی چطور زندگی می‌کردند؟! منعم برای آنکه اذیت و آزار صهیونیست‌ها را بیشتر برای مردم دیگر کشورها به تصویر بکشد از وضعیت زندگی مردم غزه می‌گوید. از روزهایی که اگر خبری از بمباران و به اسارت گرفتن و آسیب زدن به مردم غزه توسط صهیونیست‌ها نباشد. بازهم درگیر جنگ هستند. جنگ روانی که هر روز بر تن و جان مردم غزه زخم می‌نشاند زخم‌هایی که از دور دیدنی نیستند. باید میان مردم غزه زندگی کرده باشی تا بدانی چطور روزها را می‌گذرانند. منعم می‌گوید:«صهیونیست‌ها سعی می‌کنند مردم غزه همیشه تحت فشار باشند و سرکوب شوند و در مسائل معیشتی و اقتصادی جنگ روانی سختی را تجربه می‌کنند. درسته الان در شرایط جنگی می‌گوییم مردم غزه آب ندارند برق ندارد اما ما قبلا هم نداشتیم. غزه فقط 4 ساعت برق داشت. آب شرب هم نداشتیم. آب شرب همیشه کم بود و امکانات و تجهیزات اینطور نبود که کل مردم غزه به آن دسترسی داشته باشند. آب شرب  به تعداد کمی خانه می‌رسید یعنی به آنهایی که از لحاظ مالی وضعیت بهتری  داشتند. اگر الان می‌گوییم غزه آب و برق ندارد یعنی صفر یعنی واقعا ندارد. نرخ بیکاری در نوار غزه 75 درصد است یعنی اغلب مردم غزه بیکار هستند. افرادی که شاغل هستند اغلب معلم یا کشاورز هستند. اما  صهیونیست‌ها اجازه نمی‌دهند محصولات‌شان را صادر کنند. ما در غزه بهترین توت‌فرنگی را داریم و این توت‌فرنگی قابلیت صادر شدن دارد اما صهیونیست اجازه نمی‌دهد این توت‌فرنگی به طور درست صادر شود. غزه تعدادی کارخانه هم دارد اما صهیونیست‌ها چند وقت یک بار یکی آنها را بمباران می‌کنند تا مردم وابسته به کالاهای رژیم صهیونیستی باشند و از آنها وسایل مورد نیازشان را بخرند.»

شرایط زندگی در نواز غزه همیشه برای مردم فلسطین سخت بوده است عشق به امام حسین«ع» در قلب خونین غزه از ابتدای شروع عملیات طوفان‌الاقصی جنگ روانی صهیونیست‌ها علیه مردم غزه را کم ندیدیم. صهیونیست‌هایی که برای بمباران و به شهادت رساندن مردم مظلوم غزه در فضای مجازی به خودشان افتخار کردند. به غم و داغ آنها می‌خندند و شهدایشان را هتک حرمت می‌کنند. از منعم می‌گوید: مردم غزه می‌بینند صهیونیست‌ها روی پیکر عزیزانشان ادرار می‌کنند. کودکان مجروح آنها را سگ خطاب می‌کنند. صدایش را می‌شنوم که از پشت تلفن آه می‌کشد. چند لحظه‌ای مکث می‌کند و بعد با فارسی آمیخته به لهجه عربی می‌گوید:« دشمن ما متاسفانه قدرت رسانه‌ای زیادی دارد یا بهتر است بگوییم قدرت رسانه‌ای جهان به دست اوست. ولی چیزی که می‌خواهم بگویم این است که با این کارها آنها سعی می‌کنند ما را ناامید کنند. حال ما را خراب کنند. من وقتی به عنوان یک فلسطینی می‌بینم صهیونیست‌ها دارند به ما توهین می‌کنند بله درسته ناراحت می‌شوم بالاخره ما انسان هستیم و احساس داریم. اما صهیونیست‌ها مطمئن باشند این جنگ روانی و رسانه‌ای برای آنها فقط یک نتیجه دارد اینکه ما بیشتر از آنها متنفر می‌شویم بیشتر قوی می‌شویم  و تلاش می‌کنیم برای اینکه بتوانیم از آنها انتقام بگیریم. ما قوی هستیم و می‌دانیم چه دشمنی داریم. می‌شناسیم صهیونیست‌ها را که از انسانیت چیزی نمی‌دانند. کسی که بچه‌ها را می‌کشد از سگ هم کمتر است. در حالی که ما می‌بینیم وقتی بچه‌ها در خطر هستند سگ‌ها از آنها محافظت می‌کنند. این جنگ روانی برای آنها نتیجه مثبتی ندارد. مردم غزه آگاه هستند و قبل از قوی بودن مومن هستند. درسته  مردم فلسطین شیعه نیستند اما حسینی هستند. از امام حسین«ع» الگو می‌گیرند و مثل دوستان و اصحاب امام حسین علیه السلام رفتار می کنند و ذلت را نمی‌پذیرند.»   صحبت یکی از مادران فلسطینی بعد از شهادت فرزندانش که از امام حسین علیه السلام می‌‍گوید!

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید