این وسیلهی فوق پیشرفته که به دست شرکت ویل واقع در سیلیکون وَلی ساخته شده، دارای تکنولوژی ضد برخورد است و به راننده اجازه میدهد از طریق صفحهی لمسی از میان گسترهای از مقصدها در فرودگاه، مقصد مورد نظر خود را انتخاب کند.
بریتیش ایروِیز در انتشار جزئیات آزمایش میگوید: “این وسیله با ایمنی کامل و بدون نیاز به کمک همراهان یا تیم پشتیبانی فرودگاه، در ترمینال حرکت میکند و در حال حاضر مسئول اسکورت مشتریان از قسمت دریافت کارت پرواز تا گیت به صورت مستقیم میباشد.”
فرد سوار بر این وسیله میتواند در هر نقطهای مقصد خود را عوض کند، همچنین میتواند در مسیر به سمت گیت خروجی چندین مکان را انتخاب کند. بعد از اینکه فرد از وسیله پیاده شد، خود وسیله به ایستگاه بر میگردد و برای نفر بعدی آماده میشود.
ویلچر خودران بسیار آرام و نرم میراند به سرعت دور میزند اما بیشینهی سرعت آن ۸ کیلومتر بر ساعت، اگر عجله دارید از آن استفاده نکنید.
بریتیش ایرویز میگوید سالانه تقریبا نیم میلیون از مشتریانش به کمک اضافه نیاز دارند، بنابراین این ایرلاین مشتاق است راههای جدیدی را برای خلق تجربهای راحتتر برای مسافرانش کشف کند.
ریکاردو ویدال، رئیس نوآوری بیریتیش ایرویز میگوید: “مشتریان ما خواستار استقلال و کنترل بیشتری در مورد سفر خود در فرودگاه هستند، بنابراین ما مشتاقیم دستگاههای خودران را آزمایش کنیم و پاسخ مشتریانمان به جدیدترین تکنولوژی حمل و نقل در محیط فرودگاه را بشنویم.”
وی افزود آزمایشهای بیشتر روی این خدمات با نگاه به معرفی این تکنولوژی همراه با تیم کارمندان خدمات مشتریان ظرف چند ماه آینده در فرودگاه هیترو لندن صورت خواهد گرفت.
به عنوان بخشی از تلاشهای گستردهی بیریتیش ایرویز جهت باقی ماندن در صدر نوآوریهای فرودگاهی، این حامل با مسافرگیری مبتنی بر بیومتریک، باربرهای خودران و روباتهای مبتنی بر هوش مصنوعی که میتوانند به چند زبان با مسافران ارتباط برقرار کنند و به سوالات مربوط به پرواز آنها پاسخ دهند نیز آزمایش میشود.
ما اولین بار در سال ۲۰۱۶ ویل را با نسخهی ویلچرش مورد بررسی قرار دادیم که میتوان روی زمین ناهموار حرکت کند، اما این کمپانی در سیایاس ۲۰۱۹ نیز توجه ما را به خود جلب کرد. کمپانی ویل در حال حاضر روی دو طراحی متمر کز است، Model C با قابلیت حمل بالا که مورد استفادهی بریتیش ایرویز قرار گرفته و Model A ماندگارتر برای حمل نقل داخل و خارج از خانه.