گزارش سالانه آواست در زمینه تهدیدات امنیتی : اینترنت اشیا هدف جذابی است
متخصصان آواست در گزارش سالانهی چشم انداز تهدیدات پیش بینی میکنند که کلاهبرداری در اشتراکات موبایل و تلاشهای جدید برای دزدیدن دادههای اینترنت اشیا رو به افزایش است.
آواست در نسخهی ۲۰۲۰ گزارش سالانهی چشم انداز تهدیدات خود، پیش بینی میکند که مجرمان با استفاده از ابزار پیشرفته ایمیلهای مخربی طراحی میکنند، صنعت موبایل از کلاهبرداریهای بیشتری در اشتراکات صدمه خواهد دید و دادههای اینترنت اشیا هدف اصلی خواهد بود. در همین زمان هوش مصنوعی که از حریم شخصی محافطت میکند مرز جدیدی برای امنیت سایبری خواهد بود.
لابراتورهای تهدیدات آواست بیش از چهارصد میلیون کاربر در سراسر دنیا را پایش و محافظت میکند، ماهانه ۱.۵ میلیارد همله را بلاک میکند و برای ترسیم روندها و پیشبینی تهدیدات بینشهای ارزشمندی ارائه میدهد.
کلاهبرداری از طریق ایمیل پیشرفته تر میشود
آواست پیش بینی میکند ایمیلها همچنان برترین مکانیسم برای گسترش بدافزار هستند، جیکوب کروستک، رئیس سیستم تهدیدهای هوشمند میگوید در سال ۲۰۲۰ مجرمان برای روش های قدیمی جرایم سایبری، ابزارهای پیشرفتهی جدیدی مانند ابزار پروتکل دسترسی از راه دور به دسکتاپ استفاده میکنند. “شناسایی ایمیلهای مخرب یا لینکها و ضمیمههای مشکوک که حملات را موفقیت آمیز میکند، نه تنها برای مردم سخت میشود، بلکه استفاده از آسیب پذیریهای پروتکل “دسترسی از راه دور به دسکتاپ” نیز برای گسترش نفوذ میتواند تاثیر قابل ملاحظه ای داشته باشد.”
تهدیدات بیشتر برای اشراکات موبایل
آواست در بخش موبایل پیش بینی میکند که کلاهبرداریهای اشتراکات و اپلیکیشنهای قلابی راه خود را به بازارهای رسمی اپلیکیشن باز میکنند و پژوهشگران نیز آسیب پذیریهای سیستم عامل آیاواس را بیشتر افشا میکنند. نیکولوآس کریسایدوس، رئیس امنیت تهدیدات موبایل آواست میگوید:” ورود اپلیکیشنهای مخرب به گوگل پلی استور و اپ استور کار سادهای نیست، به همین دلیل است که مجرمان سایبری جهت کسب درامد بیشتر به کلاهبرداری اشتراک و اپلیکیشنهای قلابی ادغام شده با آگهی افزارها متمایل هستند.
دادههای اینترنت اشیا هدف بزرگتری خواهد بود
دستگاههای اینترنت اشیا هوشمندتر میشود و گنجینهی دادهها، هکرها را حریص تر میکند. آنا شیروکوا، پژوهشگر امنیت آواست میگوید:
“کمپانیهایی که دادههای فراوانی از مشتریان را جمعآوری و ذخیره میکنند، هدفهای جذابی برای مجرمان سایبری تشنهی دادهای هستند که برای کسب درامد به دنبال فروش داده در بازارهای سیاه هستند.”
مرزی جدید ــ هوش مصنوعی، محافظ حریم شخصی
تمرکز روی حریم شخصی تلاشهای نظارتی در سراسر دنیا را به دنبال دارد و آواست تلاشهای بیشتری را برای محافظت از اطلاعات شخصی پیشبینی میکند. هوش مصنوعی محرک اصلی استفاده از دادههای شخصی و نبود حریم شخصی است. در سال ۲۰۲۰، ما شاهد کاربردهای عملی الگوریتمهای هوش مصنوعی خواهیم بود تا مانند امروز از بینش دادهی حجیم سود ببریم، البته بدون افشای جزئیات شخصی.
راجارشی گوپتا، رئیس بخش هوش مصنوعی آواست میگوید:” امیدواریم شاهد محصولات اولیهای باشیم که حداقل به افراد اجازه میدهند کنترل دادهی خود را به دست گرفته و تصمیم بگیرند چه کمپانیهایی از کدام دادهی آنها استفاده کند.”
منابع خبر :