شرکت پلاستیمو که یک بازیگر جهانی در عرصه صنایع دریایی است و فراهمکننده سرویس اینترنت اشیای سیگفاکس، در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند تا توانایی خود را برای ارائه یک پوشش ژئولوکیشن جهانی در سراسر اقیانوسها به کار گیرند. مجموعه نانوماهوارهای یوتلست اِلو دادههای مورد نیاز برای این سرویس جدید را فراهم خواهند کرد.
شرکت فرانسوی پلاستیمو سابقه فعالیت صنعتی درخشانی در بخش تولید و طراحی تجهیزات مطمئن برای مشتریان قایق ها و حرفهایهای این حوزه دارد. این شرکت در همکاری با سیگفاکس، خدمات دیجیتال ترکیب شده با تجهیزات امن خودش را گسترش و بهبود داده است. یکی از نیازهای خاص صنایع دریایی تعیین محل سریع و قابل اعتماد دریانوردان در اقیانوس بود.
فدریک بلدو، مسئول بخش مارکتینگ شرکت پلاستیمو میگوید: چالش ما بهبود امنیت در دریا با استفاده از پتانسیل راهکارهای متصل و تولید محصولاتی در دسترس برای بیشترین ملوانان است.
با ترکیب بینش و تخصص دو شرکت، ما میتوانیم نیاز صنایع قایقرانی را به قالب یک راهکار خلاقانه و ابتکاری پاسخ دهیم.
امروز سیگفاکس قادر است که برای دو نیازِ اتصال خلاقانه و مقرون به صرفه بودن، راهکاری مناسب ارائه دهد. پلاستیمو طبق تکنولوژی سیگفاکس در حالی قادر است بین محصولات برای مشتریان خاص تفاوت قائل شود، که تجهیزات پیشرفتهای برای افزایش بازارهای حرفهای موردنیاز توسعه دهد.
پاتریک کاسون، مدیر سیگفاکس فرانسه میگوید: برای پلاستیمو مهم است که روی تکنولوژی و ارائه محصولات خاص به بازار، سرمایه گذاری کند. این مسئله باعث میشود که نیاز دریانوردان در دریا تبدیل به حس امنیت شود.
شرکت پلاستیمو همچنین امیدوار است که در آینده از نانوماهوارههای اِلو که توسط یوتلست پیاده سازی شده و فعالیت میکنند، بهره ببرد. از سال ۲۰۲۰ این نانوماهوارهها سرویسهای اتصالات سیگفاکس را مدیریت میکنند و پوششی سراسری روی تمام دریاها و اقیانوسها فراهم میآورند. اِلو به زودی اجازه خواهد داد که مکان یک شخص گم شده در اقیانوس یا کشتی شکسته، بوسیله یک قایق نجات پلاستیمو یا از طریق ژاکت نجات پلاتیسمو با قیمتی منطقی و به سرعت قابل تعیین باشد.
این نانوماهوارهها از پروتکل سیگفاکس استفاده میکند که اجازه میدهد در ۶۵ کشور قابل دسترسی باشند. ژاکتهای نجات تولیده شده توسط پلاستیمو توسط شبکه زمینی سیگفاکس یا شبکه ماهوارهای خودش پشتیبانی میشوند. به همین منظور ژاکتهای نجات میتوانند در ده ها هزار کیلومتر دورتر از ساحل کشورهای تحت پوشش توسط شبکه سیگفاکس و حتی قبل از پیادهسازی این نانوماهوارهها قابل ردیابی باشند. اولین نانوماهوارهها در سال ۲۰۲۰ راهاندازی میشوند.
در آینده ژاکتهای نجاتی که به اتصالات ماهوارهای سیگفاکس مجهز شدهاند، در سراسر اقیانوس قابل مکانیابی بوده و کار با اتصالات جدید ساده خواهد شد و نیازی به باتریهای سنگین و حجیم برای نگهداری برق نخواهد بود.