ویل هلمسن یک گروه صنایع دریایی بین المللی است که در سال ۱۹۶۱ تاسیس شد و در بازار صنایع دریایی پیشرو است. این شرکت با شرکت تیتیای همکار شده و دستگاههای لورای شرکت سمتک را به عنوان زیربنای شبکههای اینترنت اشیای جهانی ۲.۴ گیگاهرتزی جدید خود انتخاب کرده است. این کار به منظور پیاده سازی یک اکوسیستم مقرون به صرفه، مطلوب و مطمئن برای ارسال محصولات به مشتریان جهانی به صورت زمینی و آبی است. صنعت کشتیرانی دریایی جهان انتظار دارد که طبق پیشبینیها از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ شاهد رشد ۱۶.۸۲ درصدی باشد. ویل هلمسون با توجه به این رشد، به منظور بهبود راهکارهای اینترنت اشیای مشتریان، اتصالاتی جدید مبتنی بر شبکه لورا (شبکه بلند برد با توان مصرفی پایین) و عملکرد جدید آن ارائه میکند. این شرکت به بیست هزار کشتی از دو هزار بندر در هفتاد کشور خدمت رسانی میکند و ارسال بیش از دویست و بیست هزار محصول در سال را مدیریت میکند.
جان هلج اوستین، مدیر ارشد پروژه در شرکت ویل هلمسن میگوید: ” ما برای کمک به ارسال بهینهی زمین و آبی، دهها راهکار بیسیم را ارزیابی کردیم. راهکار مورد نظر ما، نیازمند قابلیتهای کلیدی برای تحول استراتژیمان در سطح وسیع با مصرف کم و قدرت بالا در یک اکوسیستم باز بود.”
انتظار میرفت این سیستم جدید فورا سودمندی خود را به مشتریان ما نشان دهد و کامی به سوی اتوماسیون کشتیها باشد. انقلاب صنعتی چهارم که توسط بخش مدیریت کشتیهای شرکت ویل هلمسن مدیریت میشود، در فرآیند ارسال، عبور از موانع، نظارت بر شرایط دیجیتال، ردیابی دارایی و خدمات لجیستیکی کارآمد خواهد بود. این پروژه در کنار پروژه انبار خدمات این گروه با نام شیپ اُ اِس پیش خواهد رفت. پروژه مذکور را شرکت رالب مدیریت میکند”.
قبلا سنسورهای داده داخل کشتیها با سیم جا به جا میشدند یا از طریق دورههای زمانی خوانش به شکل سنتی مدیریت میشدند. اما سنسورهای مبتنی بر لورا میتوانند مولفههای زیادی مثل شرایط ماشین، بهینگی سوخت، معیارهای محیطی و بار نظارت کنند و دادهها را برای کنترل نگهداری پیشگیرانه به کار گیرند. این ابزارها که در بخش ساحلی پیادهسازی میشوند، ریسک زمان بیکاری کشتی با توجه به خرابی یا اتفاقات را به واسطهی نگهداری پیشگیرانه کاهش میدهند.
علاوه بر این، این سیستم میتواند عملکرد، کاهش نیروهای انسانی، اتلاف و هزینه را بهینه کند. ویل هلمسن شرکت تیتیآی را انتخاب کرد تا پلتفرم اینترنت اشیای خود را توسعه دهد. این پتلفرم به اکوسیستم موجود جهانی فروشندهها و فراهمکنندگان خدمات اجازه میدهد به میدان فروش حسگرهای معتبر، طراحان سختافزار، یکپارچهکنندگان سیستم و توسعهدهندگان اپلیکیشن دسترسی داشته باشند.
وینکه گیزمان، مدیر اجرایی ارشد شرکت تیتیآی میگوید: ” ما از همکاری در این پروژه مهم هیجان زده هستیم و به همکاری گسترده تر با اکوسیستم شبکههای لورا امیدواریم تا این مسئله را به یک موفقیت برای شرکت ویل هلمسن و صنعت دریایی تبدیل کنیم”.
مارک پگولو معاون گروه محصولات حسگری سمتک میگوید: ” سابقه درخشان ویل هلمسن در اختراع و تجاری سازی صنایع، با دستگاههای مطمئن لورا در شرکت سمتک ترکیب شده تا به مشتریانش اکوسیستمی منعطف برای ارائه راهکارهای اینترنت اشیای مقرون به صرفه برای صنایع دریایی، ارائه دهد. همکاری ما با ویل هلمسن قابلیتهای مقیاسپذیری دستگاههای لورا را در بخشهای مختلف صنعتی و بخشهای موازی با آن، در دید همگان قرار میدهد”.