تا سال ۲۰۲۰ تقریبا ۴۴ درصد از بودجههای فناوری اطلاعات در جهان صرفا برای اهداف توسعه و نگهداری پروژههای اینترنت اشیا اختصاص داده خواهد شد بنابراین انتظار میرود طی یک سال آینده بیشتر تصمیمسازان ( ۹۱ درصد) از این فناوری و ادواتی که به اینترنت اشیا مربوط است استفاده کنند.
جیم نولان معاون مدیرعامل شرکت اینتردیجیتال میگوید: « کسب و کارها اسب خود را برای استفاده از مزایای اینترنت اشیا زین کردهاند و در تلاش هستند تا این فناوری را به خدمت بگیرند.»
اما به منظور استفاده واقعی از اینترنت اشیا، شرکتها با چالش استفاده از حسگرها، شبکهها و فناوریهای جدید در سیستمهای فعلی خود روبرو هستند. تقریبا دو سوم شرکتهایی که شروع به اجرای پروژه اینترنت اشیا کردهاند در حال حاضر روی یکپارچه سازی سیستم کار میکنند.
نولان میگوید: « شرکتهایی مثل IBM و HP وجود دارند که به دنبال ایجاد ارتباط میان ارائهدهندگان تخصصی اینترنت اشیا و برنامههای کاربردی مورد نیاز شرکتها هستند.»
با وجود ایجاد چنین ساختارهای تجاری برای پیادهسازی اینترنت اشیا، تصمیمسازان بر اهمیت توافق روی استانداردهای اینترنت اشیا تاکید دارند.
۶۶ درصد از شرکتکنندگان در این تحقیق معتقد بودند که استانداردها در پذیرش خدمات اینترنت اشیا در دو سال آینده مهم خواهند بود. به عنوان بخشی از رهیافت برای حل پیچیدگی اینترنت اشیا، ۷۶ درصد از شرکتها یا به صورت انحصاری یا با اولویت بالا روی ادغام سیستمهای تجاری فعلی با رهیافتهای اینترنت اشیا تمرکز دارند.
اهمیت به کارگیری اینترنت اشیا در سامانههای فعلی بسیار بالا باست. اندی کاستونای تحلیلگر ارشد موسسه ماشین ریسرچ و نویسنده اصلی این گزارش میگوید: « همراه با داشتن مجموعهای از استانداردها، کسب و کارها به شدت متکی بر یکپارچهسازی سیستمها هستند تا بتوان سیستمهای جدید را با سامانههای فعلی انطباق داد. این تحقیقات نشان میدهد که مشاغل تا سال ۲۰۲۰ نزدیک به نیمی از بودجه فناوریخود را روی کسب فناوری اینترنت اشیا صرف میکند که این نشاندهنده این حقیقت است که فرصتهای زیادی در اینترنت اشیا وجود دارد.»